Θεσσαλονίκη

21 Ιουλίου 2022 11:09 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιουλίου 2022 14:51

Θεσσαλονίκη: Νεαρή κατήγγειλε βιασμό από φίλο της

Διάβασέ μου το...

Τι κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς. Στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Θεσσαλονίκη: Νεαρή κατήγγειλε βιασμό από φίλο της
-

Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 28χρονος που συνελήφθη, ύστερα από καταγγελία 24χρονης ότι ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και «σύνεργα» που συνδέονται με εμπορία ναρκωτικών.

Προηγουμένως, ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό και διακίνηση ναρκωτικών, πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από την Αλγερία, πήρε προθεσμία και κρατείται μέχρι να απολογηθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη χθες κατόπιν αναζητήσεων, μετά την καταγγελία της 24χρονης (ημεδαπής) στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας, στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, καθώς φαίνεται να έβγαζαν μαζί βόλτα τα σκυλιά τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψή του εντοπίστηκαν στο σπίτι του 748,55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, απροσδιόριστη λευκή σκόνη, μία ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδια σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών, χρηματικό ποσό και συνάλλαγμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Παπαδόπουλος για Πισπιρίγκου: Έκπληκτη με τον Δασκαλάκη - Ξέρει ότι η Τζωρτζίνα....

Ιβάνα Τραμπ: Θλίψη στην κηδεία της - Παρούσα όλη η οικογένεια (εικόνες)

Ακυβέρνητο σκάφος από την Μύκονο “ξεβράστηκε” στην Κρήτη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO