Ημαθία

19 Σεπτεμβρίου 2022 22:26

Ημαθία: Νεκρός σε τροχαίο και ο θετός αδελφός του 21χρονου

Διάβασέ μου το...

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ημαθία, καθώς σε τροχαίο σκοτώθηκε είχε σκοτωθεί και ο θετός αδερφός του 21χρονου πριν από 14 χρόνια. Απαρηγόρητοι οι γονείς που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους έχει συμβεί.

Ημαθία: Νεκρός σε τροχαίο και ο θετός αδελφός του 21χρονου
-



Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Ημαθία, ένας 21χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο όπως είχε σκοτωθεί και ο θετός αδερφός του πριν από 14 χρόνια, απαρηγόρητοι οι γονείς που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους έχει συμβεί.

Για δεύτερη φορά η μοίρα «χτύπησε» μια οικογένεια στο Νεόκαστρο Ημαθίας. Ο μόλις 21 ετών γιος τους, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο, όπως ακριβώς και ο θετός αδερφός του πριν από 14 χρόνια.

Όταν σκοτώθηκε ο βιολογικός γιος τους πριν από 14χρονια υιοθέτησαν τον Δημοσθένη. Το αγόρι είχε μείνει ορφανό σε ηλικία 7 ετών, τον αγάπησαν, τον μεγάλωσαν και έγινε το παιδί της καρδιάς τους.

Όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο 21χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν επέστρεφε με το αυτοκίνητο του από τη Βέροια στο Νεόκαστρο.

Στο 6ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Μελίκης - Κουλούρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο νεαρός ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια.

πηγή: star

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρός σεισμός στο Μεξικό (βίντεο)

Μάρθα Καραγιάννη - Μαίρη Χρονοπούλου: έχουν πεθάνει όλοι, δεν αντέχω ότι είμαι η τελευταία… (βίντεο)

Αιγάλεω: έξωση και “λουκέτο” σε δημοτικό σχολείο (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO