Μαγνησία

11 Ιουλίου 2023 18:18

Τροχαίο στον Βόλο: Μποτιλιάρισμα 10 χιλιομέτρων μετά από ανατροπή νταλίκας (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μετά το τροχαίο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος και ατελείωτες ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και αστικά λεωφορεία με θερμοκρασία στους 37° C.

Τροχαίο στον Βόλο: Μποτιλιάρισμα 10 χιλιομέτρων μετά από ανατροπή νταλίκας  (εικόνες)
-

Ένα εφιαλτικό μεσημέρι ζουν οδηγοί και επιβάτες χιλιάδων αυτοκινήτων που είναι ακινητοποιημένα στη λεωφόρο Αθηνών στην είσοδο του Βόλου.

Η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνά τα δέκα χιλιόμετρα, καθώς ξεκινά από τον κόμβο του ΚΤΕΛ , περνά τις Αλυκές και φθάνει μέχρι την αερογέφυρα του Σωρού εξ αιτίας του κλεισίματος του αυτοκινητόδρομου Βελεστίνου -Βολου μετά την ανατροπή μιας μεγάλης νταλίκας λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

Βόλος - τροχαίο - ανατροπή νταλίκας

Βόλος - τροχαίο - ανατροπή νταλίκας

Μετά το ατύχημα όλα τα αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο διοχετεύθηκαν μέσω της ΠΑΘΕ στον δρόμο Μικροθηβών -Βολου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος και ατελείωτες ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα ακόμη και αστικά λεωφορεία με θερμοκρασία στους 37° C.

Βόλος - τροχαίο - ανατροπή νταλίκας

Οι πολλοί φωτεινοί σηματοδότες χωρίς την παρουσία αστυνομικών για να ρυθμίζουν την κίνηση επέτειναν το τεράστιο πρόβλημα, ενώ στις διαμαρτυρίες οδηγών για την κατάσταση η Τροχαία Βόλου απαντούσε ότι έχει και άλλα τροχαία περιστατικά και δεν μπορούσε να διαθέσει περισσότερους αστυνομικούς.

Βόλος - τροχαίο - ανατροπή νταλίκας

Φωτογραφίες: gegonota.gr

Καύσωνας “Cleon”: Νέο έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ

Πέθανε η Υβόννη Μεταξάκη

Καύσωνας “Cleon”: Το Παναθηναϊκός - Χάποελ Μπερ Σεβά άλλαξε ώρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO