Κόμματα

08 Ιανουαρίου 2016 11:19

Τραγάκης: Αυτήν την Κυριακή θα δεχθούμε και email

Text to Speech

Πιο άμεσα το τελικό αποτέλεσμα του β γυρου των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ. Οι εκπρόσωποι θα φωτογραφίσουν το πρακτικό και θα το αποστείλουν με email!

Τραγάκης: Αυτήν την Κυριακή θα δεχθούμε και email

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης δηλώνει βέβαιος για την ομαλή διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και τονίζει ότι ασφαλή εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 23:00 της Κυριακής.

Σε σχέση με τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, το αποτέλεσμα αναμένεται πιο άμεσα, κυρίως λόγω του ότι αυτήν την Κυριακή θα γίνονται δεκτά και email, καθώς όπως παραδέχεται ο κ. Τραγάκης, το fax έχει κατά κάποιον τρόπο ξεπεραστεί.

«Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων μαζί με τον πρόεδρο των τοπικών εφορευτικών επιτροπών θα μπορούν να φωτογραφίσουν όπου μπορούν και όσο μπορούν το πρακτικό της ψηφοφορίας και να μας το αποστείλουν με email, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα ένα αποτέλεσμα», τόνισε στον Βήμα Fm ο κ. Τραγάκης και πρόσθεσε:

«Σημασία έχει όμως η επιβεβαίωση του αποτελέσματος. Σας έχω ακούσει και το έχετε πει πολλές φορές ότι είμαστε στην εποχή του fax. Το έχετε τρολάρει αρκετά, να σας πω όμως κάτι; Για σκεφτείτε τον γέροντα πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής Δροσοτσάνη, ο οποίος δεν έχει τηλέφωνο για να μπορεί να πάρει 4G ή δεν έχει internet… Κάποιος θα έχει εκεί λοιπόν, αλλά αυτός που θα έχει όμως, κρατήστε το αυτό, πρέπει να είναι επιβεβαιωμένος χρήστης. Διότι δεν μπορεί ο καθένας να μας στείλει οποιοδήποτε αποτέλεσμα από οποιοδήποτε τηλέφωνο και να μας πει «ξέρετε, αυτό είναι το αποτέλεσμα».

VIDEO