Κόμματα

19 Οκτωβρίου 2016 11:26

Κύκλοι ΝΔ: Να σταματήσει η Κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις

Text to Speech

Είναι εντελώς ανεπίτρεπτο, τόνιζαν κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να επαναφέρει η Κυβέρνηση την τροπολογία Παππά, ύστερα και από την απόφαση του ΣτΕ.

Κύκλοι ΝΔ: Να σταματήσει η Κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και την πιθανή επαναφορά της «τροπολογίας Παππά», σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ και καλούν την κυβέρνηση «να σταματήσει τις πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις». 

Όπως σημείωναν οι ίδιοι κύκλοι, «μετά την απόφαση της Διάσκεψης του ΣτΕ να μπει στην ουσία και να κρίνει τη συνταγματικότητα ή μη του «νόμου Παππά», ελπίζουμε ότι η Κυβέρνηση δεν θα συνεχίσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Θα αφήσει τη Δικαιοσύνη να πάρει την απόφασή της ανεπηρέαστη και όχι υπό την απειλή νέας νομοθετικής ρύθμισης που θα ρίξει «μαύρο» στην ενημέρωση και θα δημιουργήσει μη αναστρέψιμες καταστάσεις, οδηγώντας χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία».  

Οι κύκλοι της ΝΔ σχολίαζαν, ακόμα, ότι «είναι εντελώς ανεπίτρεπτο, ύστερα και από την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές και αναγνώρισε ότι υπάρχει έννομο συμφέρον των τηλεοπτικών σταθμών, να επαναφέρει η Κυβέρνηση την τροπολογία Παππά».  

Παράλληλα, υπενθυμίζουν την ισχυρή προειδοποίηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσει η Κυβέρνηση τις αντιδημοκρατικές της συμπεριφορές.  

«Αν η Κυβέρνηση συνεχίσει τέτοιου είδους πραξικοπηματικές παρεμβάσεις είναι βαριά υπόλογη για αντιδημοκρατικές εκτροπές που δεν θα μείνουν αναπάντητες από την δημοκρατική ελληνική κοινωνία», καταλήγουν οι κύκλοι της ΝΔ.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO