Γενικά

27 Απριλίου 2017 13:41

Ο Πάγκαλος “τρολάρει” τον Τσίπρα

Text to Speech

Ο Πανελευσινιακός, το εισιτήριο διαρκείας για τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγο του, αλλά και το εκλογικό ραντεβού στην Ελευσίνα.

Ο Πάγκαλος “τρολάρει” τον Τσίπρα

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, στον Πανελευσινιακό και τη Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος με τρία διαδοχικά tweet επιχειρεί να τρολάρει τον Πρωθυπουργό.

Ο τέως Υπουργός, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό αναφέρει ότι «εκ μέρους των φιλάθλων του Πανελευσινιακού σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κ. Πρωθυπουργέ. Θα σας περιμένουμε με χαρά στην Ελευσίνα».

Στο δεύτερο όμως tweet «φανερώνονται» και οι διαθέσεις του κ. Πάγκαλου, «την Την προεκλογική σας συγκέντρωση εννοώ όποτε γίνουν οι εκλογές. Θα σας ευχαριστήσουμε και για άλλα πράγματα: μισθούς, συντάξεις, φόρους».

 Ο κ. Πάγκαλος ολοκληρώνει τις αναρτήσεις του λέγοντας στον Πρωθυπουργό, «ιδιαίτερα μας κολάκεψε ότι μας βλέπετε να παίζουμε με τη Μπάρτσα. Ο Σύλλογος αποφάσισε για ένα ελεύθερο εισιτήριο για σας και την Περιστέρα».

Πάγκαλος - tweets

VIDEO