Βουλή

15 Ιουνίου 2018 15:15

Εκτός ΚΟ της Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης

Text to Speech

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το παραλήρημα του βουλευτή στην Ολομέλεια και την παρακίνηση σε πραξικόπημα.

Εκτός ΚΟ της Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης

Ραγδαίες ειναι οι εξελίξεις μετά απο το παραλήρημα του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στην Ολομέλεια της Βουλής και την παρακίνηση σε πραξικόπημα.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έσπευσε να αποκηρύξει όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ανακοίνωσε ότι θέτει εκτος ΚΟ της Χρυσής Αυγής τον Κώνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

"Λόγω της δηλώσεως του Βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία ευρίσκεται εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, αποφάσισα - έχοντας την σύμφωνη γνώμη του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος -  το εξής: ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαικού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή", αναφέρει η επιστολή του Νίκου Μιχαλολιάκου προς τον Νίκο Βούτση.

ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η διαγραφή Μπαρμπαρούση 

«Η διαγραφή του Κ. Μπαρμπαρούση από την Κοινοβουλευτική Ομάδας της Χρυσής Αυγής, δεν πιστοποιεί παρά τον φαρισαϊσμό και τη δειλία της νεοναζιστικής συμμορίας, μπροστά στις συνέπειες των πράξεών της. Ο Κ. Μπαρμπαρούσης προέβη στην εγκληματική πρόκληση κατά της Δημοκρατίας, ως βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, με προφανή εντολή του  αρχηγού της, και καταχειροκροτούμενος από το σύνολο των βουλευτών της. Ως εκ τούτου οι ευθύνες, πολιτικές και κυρίως ποινικές, βαραίνουν το κόμμα στο οποίο εξακολουθεί να ανήκει, έστω κι αν εκ των υστέρων οι αγκυλωτοί σύντροφοί του δεν διστάζουν να τον αποκηρύσσουν, όπως έπραξαν με τον δολοφόνο του Π.  Φύσσα, Ρουπακιά. Όπως παραμένουν και οι ευθύνες όλων εκείνων στη ΝΔ,  που άνοιξαν, με το διχαστικό τους λόγο, τον ασκό του Αιόλου, και έστρωσαν τον δρόμο στο θράσος των νεοναζί», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Μπαρμπαρούσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO