Γενικά

14 Δεκεμβρίου 2018 09:39

Τοσουνίδης στον ΑΝΤ1: ο Τέρενς Κουίκ έχει αποκλίνουσα πορεία τον τελευταίο καιρό

Text to Speech

Τι είπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για τις χθεσινές δηλώσεις του Π. Καμμένου, που άναψαν «φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό.

Τοσουνίδης στον ΑΝΤ1: ο Τέρενς Κουίκ έχει αποκλίνουσα πορεία τον τελευταίο καιρό

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και σχολιάζοντας τη χθεσινή του δήλωση ότι ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός ΑΝΕΛ, επεσήμανε πως αυτό οφείλεται στην αποκλίνουσα πορεία που έχει τον τελευταίο καιρό από τις θέσεις του κόμματος.

Συμπλήρωσε όμως ότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και δεν έχει επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα και γι΄αυτό θα πρέπει να περιμένουμε.

Ερωτηθείς αν αυτό ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Στο ερώτημα αν η αρχική χθεσινή δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ότι θα παραιτηθεί όταν η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ έγινε εκ παραδρομής και ισχύει η διόρθωση ότι η παραίτηση θα γίνει όταν η Συμφωνία φτάσει στην Αθήνα, ο κ. Τοσουνίδης είπε ότι «παίζουμε με τις λέξεις» για να συμπληρώσει ότι «άλλες πολιτικές δυνάμεις κρύβονται».

Τέλος υποστήριξε ότι όσο και να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την στάση των ΑΝΕΛ, αυτή είναι ξεκάθαρη, «αποχωρούμε από τις κυβερνητικές θέσεις και την κυβερνητική πλειοψηφία, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών, έρθει προς ψήφιση».

VIDEO