Κόμματα

10 Ιανουαρίου 2019 12:34

Δανέλλης: η ψήφος εμπιστοσύνης είναι συνδεδεμένη με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Text to Speech

«Θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», διαμηνύει ο βουλευτής του Ποταμιού.

Δανέλλης: η ψήφος εμπιστοσύνης είναι συνδεδεμένη με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Καταστροφικό χαρακτήρισε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές με βασικό επίδικο τη Συμφωνία των Πρεσπών και έναν διχασμό ανάμεσα σε “προδότες” και “πατριώτες”.

Όπως είπε ο κ. Δανέλλης στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 104,6”: «Ανακύπτουν προβλήματα (τώρα που ο Τσίπρας φέρνει νωρίτερα την ψήφο εμπιστοσύνης), σε σχέση με το δικό μου σκεπτικό. Γιατί θεωρώ ότι η συνέπεια στο βασικό ζήτημα, στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, σου δημιουργεί και την υποχρέωση, κατά τη δική μου άποψη, αφού η ψήφος εμπιστοσύνης γι’ αυτό το πράγμα ζητείται, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε ζήτημα μη δεδηλωμένης, νομίζω ότι αυτό είναι συνδεδεμένο και δεν πάει χωριστά».

«Δεν είναι αυτή η βούλησή μου (να στηρίξω την κοινοβουλευτική πλειοψηφία), αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να παίρνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και να είμαι συνεπής στις απόψεις και στις αρχές μου», δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και συμπλήρωσε: «Σίγουρα έχουμε κάποιες διαδικασίες εσωκομματικές που θα ακολουθήσουμε. Θα είναι τραγικό και θα είναι εξαιρετικά καταστροφικό να πάμε σε εκλογές με βασικό ερώτημα, με βασικό επίδικο, τη Συμφωνία. Και βεβαίως, τον απόλυτο διχασμό στους προδότες και στους πατριώτες. Για όλα αυτά θα πρέπει όλοι να πάρουμε τις ευθύνες μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO