Γενικά

21 Φεβρουαρίου 2019 20:24

“Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός!”

Text to Speech

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης γιόρτασε τα «δεύτερα γενέθλια» του στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του ΨΝΘ. Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Αθηναίων.

“Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός!”

«Σήμερα, για μένα είναι τα “δεύτερα” γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος! Βγήκα νικητής! Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης λίγο μετά το σβήσιμο των κεριών της τούρτας.

Ο Γιάννης Μπουτάρης γιόρτασε σημειολογικά την μεγάλη του νίκη απέναντι στο αλκοόλ στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου.

«Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να “πνίγει” τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος “πνίγει” τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μπουτάρης - γενέθλια

«Φωτεινό παράδειγμα για χιλιάδες ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια», χαρακτήρισε τον Γιάννη Μπουτάρη, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα 28 χρόνια «νηφαλιότητας» του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Μπουτάρης - γενέθλια

Ανάλογο "τιτίβισμα" έκανε και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σταύρος Θεοδωράκης - twitter

VIDEO