Πολιτική

19 Ιουλίου 2019 18:11

Μαργαρίτης Σχοινάς: νιώθω βαριά την ευθύνη στους ώμους μου

Text to Speech

Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την τιμή και την εμπιστοσύνη που του έδειξε, προτείνοντάς τον για την θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Ε.Ε.

Μαργαρίτης Σχοινάς: νιώθω βαριά την ευθύνη στους ώμους μου

Συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά τον οποίο και θα προτείνει για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Σχοινάς τόνισε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την τιμή που σου κάνει η πατρίδα, προσθέτοντας πως αισθάνεται βαθιά συγκίνηση, τόσο για την τιμή που του έκανε ο Πρωθυπουργός και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, αλλά και για τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνει από ανώνυμους πολίτες, φορείς της κοινωνίας και της οικονομίας που του εύχονται, όπως είπε, κάθε επιτυχία.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΣΧΟΙΝΑΣ - ΜΑΞΙΜΟΥ

«Αφιέρωσα τριάντα χρόνια από τη ζωή μου για να υπερασπιστώ τον στόχο μιας περήφανης ευρωπαϊκής Ελλάδας, ισότιμης στην Ευρώπη, όπως τη φαντάστηκε ο Καραμανλής πριν από σαράντα χρόνια. Αλλά και μιας πανίσχυρης Ευρώπης που μπορεί να είναι άγκυρα σταθερότητας σε έναν ολοένα και πιο αβέβαιο και ανασφαλή κόσμο. Νιώθω βαριά την ευθύνη στους ώμους μου να συνεχίσω και για τα επόμενα πέντε χρόνια να εξυπηρετώ αυτόν τον δίδυμο στόχο, φυσικά με την έγκριση της νέας Προέδρου και την εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» δήλωσε ο κ. Σχοινάς.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΣΧΟΙΝΑΣ - ΜΑΞΙΜΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ