Αστυνομικό Δελτίο

07 Ιανουαρίου 2017 19:43 Τελευταία ενημέρωση : 06 Απριλίου 2020 11:31

Στη δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες Ρούπα-Μαζιώτη και 25χρονης

Διάβασέ μου το...

Η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε τις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Στη δημοσιότητα οι πλαστές ταυτότητες Ρούπα-Μαζιώτη και 25χρονης
-

Στη δημοσιότητα έδωσε, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και πλαστά δελτία ταυτότητας που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τις πρόσφατες επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO