Γενικά

02 Οκτωβρίου 2017 20:21

Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ στον ΑΝΤ1: θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις

Text to Speech

Η έρευνα για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη είναι σε εξέλιξη. Τι είπε για την επιχείρηση της αστυνομίας και τους συλληφθέντες.

Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ στον ΑΝΤ1: θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις

Μεγάλη ημέρα για την ελληνική αστυνομία, χαρακτήρισε την σημερινή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο κ. Χρονόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους του αστυνομικούς τόσο στην Κρήτη όσο και στην Αθήνα που πήραν μέρος στην επιχείρηση όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Ήδη έχουν συλληφθεί επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος συνεχίζονται οι προσαγωγές, ενώ τόνισε ότι ο αριθμός των συλλήψεων θα αυξηθεί. 

Σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο οι επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία σχετικά με την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη, παρουσία και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO