Γενικά

30 Νοεμβρίου 2018 17:27

Σοκ στην Καστοριά: 16χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε νεαρός που γνωρίστηκαν μέσω facebook

Text to Speech

Το κορίτσι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο 22χρονος αρνείται τις κατηγορίες. Τι είπαν οι γιατροί που εξέτασαν το κορίτσι.

Σοκ στην Καστοριά: 16χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε νεαρός που γνωρίστηκαν μέσω facebook

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές ο 22χρονος Αλβανός, που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού εις βάρος 16χρονου κοριτσιού στο Άργος Ορεστικό.

Συγκεκριμένα, το ανήλικο κορίτσι και ο 22χρονος άνδρας, που είχαν γνωριστεί μέσω facebook, πήγαν με το αυτοκίνητο του νεαρού Αλβανού το βράδυ της Πέμπτης (29/11) σε δάσος στην περιοχή της Καστοριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sentra.com.gr, ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα, κάτι που ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος τη βίασε.

Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια μαζί με συγγενικά της πρόσωπα. Το κορίτσι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές του τμήματος Άργους Ορεστικού για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Καστοριάς και αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η 16χρονη βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν κακώσεις στον κόλπο της 16χρονης, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και από ειδικό ιατροδικαστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO