Κοινωνία

14 Ιουλίου 2019 23:46

Καταγγελία-σοκ από τουρίστρια: με βίασαν 4 άτομα μέσα σε μία βάρκα

Text to Speech

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών. Τι αναφέρει στην καταγγελία του το θύμα.

Καταγγελία-σοκ από τουρίστρια: με βίασαν 4 άτομα μέσα σε μία βάρκα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής έρευνα των λιμενικών από τον Λιμενικό Σταθμό Λίνδου και συναδέλφων τους από το Τμήμα Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, στα όρια του αυτοφώρου, 4 αγνώστων, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν έχουν περιγραφεί επαρκώς, που καταγγέλθηκαν από μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια για ομαδικό βιασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοκρατική”, η φερόμενη ως θύμα κατήγγειλε το πρωί στους Λιμενικούς ότι, ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου, γνώρισε ένα άτομο που την οδήγησε γύρω στις 4 τα ξημερώματα σε μια βάρκα κι εκεί, σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή, την βίασε μαζί με άλλα τρία άτομα.

Οι λιμενικοί δεν έλαβαν ακόμη επαρκή στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των δραστών, η φερόμενη ως θύμα δηλώνει ότι δεν ήταν μεθυσμένη και κυρίως δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν την βάρκα εντός της οποίας καταγγέλθηκε ότι έλαβε χώρα το έγκλημα.

Οι έρευνες των λιμενικών συνεχίζονται, ενώ η φερόμενη ως θύμα οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν φέρει εμφανή σημάδια βιασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ