Κοινωνία

31 Αυγούστου 2019 11:31

Βόλος: συλλήψεις για το θάνατο ανήλικης σε λούνα παρκ

Διάβασέ μου το...

Η Σεραϊνα έπεσε από το "χαλί", κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Δείτε αποκλειστικό βίντεο του ΑΝΤ1.

Βόλος: συλλήψεις για το θάνατο ανήλικης σε λούνα παρκ
-

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Αλμυρό Βόλου, από τον θάνατο μιας μαθήτριας Γυμνασίου, που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ που είχε στηθεί στην περιοχή λόγω της εμποροπανήγυρης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το άτυχο κορίτσι, ηλικίας 13-14 ετών, βρισκόταν μαζί με την παρέα της πάνω στο παιχνίδι «χαλί», όταν για άγνωστη αιτία εκσφενδονίστηκε απ’ αυτό, χτύπησε στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Οι πληροφορίες για το πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα, είναι αντικρουόμενες. Μάρτυρες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι σηκώθηκε όρθιο μαζί με τους φίλους της, με τα χέρια ψηλά, για να βγάλουν φωτογραφία.

Σύμφωνα όμως με μαρτυρία γυναίκας στο  e-thessalia.gr, που ήταν πάνω στο παιχνίδι μαζί με την 13χρονη κόρη της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, η άτυχη κοπέλα υπέστη από την πτώση σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως είχε σφυγμό, τη διασωλήνωσαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι όμως δεν άντεξε και έκυψε στα τραύματα του.

Τραγική ειρωνεία: ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, είναι οδηγός φορτηγού και την περασμένη εβδομάδα ήταν αυτός που μετέφερε τα μηχανήματα για να στηθεί το λούνα παρκ…

Οι αρχές συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, ενώ αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού που είναι αλλοδαπός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ