Κοινωνία

10 Μαρτίου 2021 14:49

Νέα Σμύρνη: στα χέρια της Αστυνομίας ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον αστυνομικό

Διάβασέ μου το...

Πρόκειται για έναν 22χρονο που είναι οργανωμένος οπαδός ομάδας. Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 27χρονου αστυνομικού.

Νέα Σμύρνη: στα χέρια της Αστυνομίας ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον αστυνομικό
-

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας εκ των δραστών της επίθεσης στον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για έναν 22χρονο που βρίσκεται ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες μετά τα χθεσινά επεισόδια, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τα νότια προάστια και είναι οργανωμένος οπαδός ομάδας.

Ο νεαρός ταυτοποίηθηκε ως δράστης από την Κρατική Ασφάλεια, ενώ από τις επαφές του, η Αστυνομία προσδοκά να φτάσει στα ίχνη και άλλων δραστών της βίαιης επίθεσης στον αστυνομικό.

Την ίδια στιγμή στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύεται ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νεαρός αστυνομικός διέφυγε τον κίνδυνο, φέρει ανοιχτό τραύμα στο κεφάλι, μώλωπες και εκδορές σε όλο του το σώμα και σήμερα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις. Τόσο η αξονική, όσο και η μαγνητική έδειξαν ότι δεν έχει εσωτερική αιμορραγία.

Ο 27χρονος αστυνομικός, από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, ένας από τους 1.500 νέους ειδικούς φρουρούς, βρισκόταν για ώρα στο οδόστρωμα, μέσα σε λίμνη αίματος, με το ασθενοφόρο να αδυνατεί να τον προσεγγίσει. «Είμαι καλά, θα αντέξω» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους συναδέλφους του.  «Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου» πρόσθεσε.

Σοκ προκαλούν τα βίντεο ντοκουμέντα από τη στιγμή που οι νεαροί τον άρπαξαν από μηχανή της ομάδας του, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.