Ευρώπη

18 Δεκεμβρίου 2018 11:23

Εγκαταλείπει το κυνήγι για χάρη της Μέγκαν ο Πρίγκιπας Χάρι

Text to Speech

Δεν θα λάβει μέρος στον παραδοσιακό κυνήγι της “Boxing Day” μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εγκαταλείπει το κυνήγι για χάρη της Μέγκαν ο Πρίγκιπας Χάρι

Ο Πρίγκιπας Χάρι εγκαταλείπει το κυνήγι για χάρη της Μέγκαν Μαρκλ και δεν θα λάβει μέρος στην παραδοσιακό εορτασμό της “Boxing Day” στις 26 Δεκεμβρίου, κατά τον οποίο οι άνδρες της βασιλικής οικογένειας συνηθίζουν να πηγαίνουν για κυνήγι φασιανού, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να μην συμμετάσχει φέτος επειδή η Μέγκαν είναι φιλόζωη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο παντρεμένοι και είναι ήδη αρκετές ορατές αλλαγές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι και στον τρόπο ζωής του.

Δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων υπογραμμίζουν ότι η απουσία του Χάρι από το κυνήγι της “Boxing Day” θα μπορούσε να επιδεινώσει τις σχέσεις του με τον αδερφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες τα δύο αδέλφια και ο πατέρας τους, Πρίγκιπας Κάρολος κάθε χρόνο έπαιρναν μέρος στην καθιερωμένη εκδήλωση.

AP - ΚΥΝΗΓΙ - BOXING DAY - ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Επιπλέον, εκτός από τον Πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος θα είναι επικεφαλής, για πρώτη φορά ενδέχεται να πάρει μέρος ο Πρίγκιπας Τζορτζ, ο μεγαλύτερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, φυσικά χωρίς όπλο στα χέρια του, αλλά για να αρχίσει να εξοικειώνεται με αυτή την παράδοση της βασιλικής οικογένειας.

Είναι σαφές ότι ο Πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του και οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας βλέπουν τη σχέση της Μέγκαν και του Χάρι να δυναμώνει, τονίζουν δημοσιεύματα.

Ο Πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με τη Daily Mail και άλλες βρετανικές εφημερίδες αποφάσισε να μην είναι παρών στο κυνήγι, επειδή η Μέγκαν Μαρκλ διαφωνεί με τα αιματηρά αθλήματα ως γνωστή φιλόζωη που αρνείται να φορέσει αληθινή γούνα.

«Ο Χάρι έχει αλλάξει πολύ. Έχει γίνει πιο ευαίσθητος σε περιβαλλοντικά ζητήματα, για παράδειγμα» αναφέρει το δημοσίευμα. Η είδηση έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φιλόζωους στη Βρετανία.

VIDEO