Κόσμος

23 Σεπτεμβρίου 2019 10:11

Σοκ: Νεκρός 3χρονος - Τον ξέχασαν στο αυτοκίνητο

Διάβασέ μου το...

Η εγκληματική αμέλεια των γονέων, οδήγησε στον θάνατο του γιους τους.

Σοκ: Νεκρός 3χρονος - Τον ξέχασαν στο αυτοκίνητο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα αγόρι μόλις 3 ετών στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όταν οι γονείς του το ξέχασαν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. 

Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι οι γονείς, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από τον αγώνα μπέιζμπολ του 6χρονου αδερφού του, πιθανότατα μπερδεύτηκαν πιστεύοντας ότι κάποιος από τους δύο έβγαλε το αγόρι από το αυτοκίνητο.

«Μέχρι να αντιληφθούν την πραγματικότητα, είχαν περάσει αρκετές ώρες και έτσι όταν έβγαλαν το 3χρονο αγόρι αυτό είχε χάσει τις αισθήσεις του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Αντόνιο.

«Είτε βιάζονταν είτε αφαιρέθηκαν. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε και αυτό κάνει την υπόθεση ακόμα πιο τραγική» πρόσθεσε ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι, ωστόσο, οι αρχές διεξάγουν έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

Το άτυχο παιδί ήταν το 43ο θύμα που χάνει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο μέχρι στιγμής το 2019, ενώ το 2018 είχαν χάσει τη ζωή τους με παρόμοιο τρόπο συνολικά 54 άτομα.

Ειδικά, δε, το Τέξας έχει την αρνητική πρωτιά σε αυτή την μακάβρια λίστα με 131 θανάτους ανθρώπων, από το 1991, που τους ξέχασαν σε όχημα.

Πηγή: KidsAndCars.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ