Κοινωνία

13 Μαΐου 2019 07:53

Καταγγελία στον ΑΝΤ1 για ληστεία με απαγωγή (βίντεο)

Text to Speech

Θύμα ληστείας καταγγέλλει ότι έπεσε ένας δημοσιογράφος, μετά από απαγωγή του γιου του.

Καταγγελία στον ΑΝΤ1 για ληστεία με απαγωγή (βίντεο)

Απίστευτη καταγγελία έκανε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» κάτοικος Παγκρατίου, που έπεσε θύμα επίδοξων ληστών μέσα στο σπίτι του.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος, Μάκης Παπαδάτος, το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ ο 17χρονος γιος του περίμενε το λεωφορείο να γυρίσει στο σπίτι του, τον άρπαξαν πέντε – έξι άτομα από την Ούλωφ Πάλμε, του φόρεσαν κουκούλα, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον πήγαν στην Πανεπιστημιούπολη.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν, ενώ του άρπαξαν το τσαντάκι με τα προσωπικά του στοιχεία και τα κλειδιά του.

Κάποιο από αυτούς κάθισαν μαζί του κι άλλοι πήραν τα κλειδιά του και πήγαν στο σπίτι του, όπου βρίσκονταν ο πατέρας, η μητέρα και ο μικρότερος αδελφός του.

Σύμφωνα με τον Μ.Παπαδάτο, οι επίδοξοι κλέφτες απείλησαν τη σύζυγό του με μαχαίρι και τον γιο του με όπλο, ενώ όταν εκείνος πλησίασε, υπήρξε μάχη με μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε ο ίδιος στα χέρια.

Στη συνέχεια, όπως είπε ο ίδιος, οι δράστες τρόμαξαν από τις φωνές των γειτόνων και έφυγαν από το σημείο, αφήνοντας εκεί το αυτοκίνητό τους, αλλά και κηλίδες αίματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ η υπόθεση ερευνάται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ