Πολιτική

13 Μαΐου 2019 16:18

ΣΥΡΙΖΑ: οι υποψήφιοι που στηρίζει σε Δήμους και Περιφέρειες

Text to Speech

Κάλεσμα ενίσχυσης των υποψηφίων συνδυασμών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση απευθύνει η Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ: οι υποψήφιοι που στηρίζει σε Δήμους και Περιφέρειες

Να συμμετάσχουν ενεργά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών καλεί τους πολίτες ο ΣΥΡΙΖΑ εξηγώντας ότι «δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους δήμους και τις περιφέρειες».

Προσθέτει πως «πορευθήκαμε με βάση τη λογική των προγραμματικών συγκλίσεων και συμβάλαμε στη συγκρότηση ευρύτερων συνδυασμών. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα γίνουν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής αναλογικής δίνοντας το πρόκριμα για ευρύτερες συγκλίσεις και συνεργασίες, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή των πολιτών. Στόχος μας πάντα είναι μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού».

Στη βάση αυτής της λογικής ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες «να συμμετάσχουν ενεργά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να υπερψηφίσουν τους παρακάτω αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς».

Δείτε τους συνδυασμούς που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:

?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ