Life

06 Ιουνίου 2019 17:56

“StrEAT Food”: ο Βασίλης Καλλίδης στο Ισραήλ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο γνωστός σεφ, μας προσφέρει τον πιο διαφορετικό μαγειρικό – ταξιδιωτικό οδηγό, απόψε, στον ΑΝΤ1.

“StrEAT Food”: ο Βασίλης Καλλίδης στο Ισραήλ (εικόνες)
-

Στο δεύτερο επεισόδιο του «StrEAT food» ο Βασίλης Καλλίδης μας ταξιδεύει στο Ισραήλ. Εκεί παρακολουθεί από την αρχή πώς φτιάχνεται ένα από τα ωραιότερα εδέσματα, το φαλάφελ. Με τη σειρά του φτιάχνει διαφορετικές ποικιλίες χούμους. Στη συνέχεια, επισκέπτεται ένα από τα θρυλικότερα εστιατόρια της Ιερουσαλήμ και δοκιμάζει Sofrito. Τέλος, όντας καλεσμένος σε σπίτι ντόπιων τούς μαγειρεύει γεμιστά.

Η εκπομπή «StrEAT Food» αναλαμβάνει να μας ταξιδεύει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις γεύσεις και τις παραδόσεις όλου του κόσμου. Ξεναγός μας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι γαστρονομίας είναι ο Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος μας δείχνει νέους τόπους και νέα μέρη, νέες γειτονιές και νέες μυρωδιές συνομιλώντας με ντόπιους, μαγειρεύοντας στις κουζίνες τους ή ακόμη και στη μέση του δρόμου.

StrEAT food - Βασίλης Καλλίδης - Πέμπτη 6 Ιουνίου

Παραδοσιακά προϊόντα και υλικά καθώς και τοπικές συνταγές μας συστήνουν την κουλτούρα διαφορετικών πολιτισμών σε διάφορα μήκη και πλάτη της Γης. Την ίδια στιγμή, ελληνικές συνταγές και γεύσεις ταξιδεύουν με τη σειρά τους έως την άλλη άκρη του κόσμου πρωταγωνιστώντας σε ένα παιχνίδι ανταλλαγής γεύσεων, νοστιμιάς και μυστικών γαστρονομίας.

«StrEAT Food» με τον Βασίλη Καλλίδη. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1.

#Streat_Food

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ