Κοινωνία

18 Ιουνίου 2019 20:27

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: τι λέει ο άνδρας που είδε την γυναίκα του να διαμελίζεται από ΙΧ στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Το δυστύχημα συνέβη όταν η γυναίκα, φορώντας μαύρα ρούχα, διέσχιζε κάθετα τον δρόμο, στο ύψος των Καμένων Βούρλων.

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: τι λέει ο άνδρας που είδε την γυναίκα του να διαμελίζεται από ΙΧ στην Εθνική Οδό (βίντεο)
-

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Καμένα Βούρλα, όταν μία 56χρονη προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό και διαμελίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του άντρα της. 

Η 56χρονη λίγο πριν τις 22.30 το βράδυ της Δευτέρας αποβιβάστηκε από λεωφορείο στο 183ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Ακριβώς απέναντι την περίμενε ο σύζυγός της σε έναν προσωρινό χώρο στάθμευσης. Εκεί δεν υπάρχει διάβαση. Η γυναίκα διέσχισε κάθετα το δρόμο και έφτασε στη διαχωριστική νησίδα. Εκείνη τη στιγμή έπεσε πάνω της αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος. Στο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φορούσε μαύρα ρούχα. 

Ο οδηγός δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο, ούτε να την αποφύγει. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος, καθώς η γυναίκα διαμελίστηκε. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ που αντίκρυσαν εικόνες φρίκης. 

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος που την περίμενε για να την παραλάβει με το αυτοκίνητό του και να πάνε. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου η γυναίκα με την οποία απέκτησαν παιδιά και εγγόνια χάθηκε για πάντα. 

«Περίμενα την γυναίκα μου. Ξαφνικά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Κατάλαβα ότι ένα αυτοκίνητο την είχε χτυπήσει. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί. Την είχε παρασύρει για αρκετά μέτρα . Όταν την είδα ήταν νεκρή. Την είχε διαμελίσει», είπε συντετριμμένος στον ΑΝΤ1 ο σύζυγός της.

Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αστυνομικοί της τροχαίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ