Παράξενα

09 Ιουλίου 2019 09:34

Καταγγέλλουν κλινική εξωσωματικής για το ότι γέννησαν... ξένα παιδιά

Διάβασέ μου το...

Η απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού ότι τους εμφύτευσαν λάθος ωάρια. Η τραγική διαπίστωση.

Καταγγέλλουν κλινική εξωσωματικής για το ότι γέννησαν... ξένα παιδιά
-

Ένα ζευγάρια Ασιατών που προσπάθησε να κάνει παιδί με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης σε κλινική της Καλιφόρνια, υποστηρίζει ότι έμεινε έγκυος με λάθος παιδί.

Το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση περιγράφοντας το σοκ που υπέστη, όταν γέννησε δύο αγόρια που δεν ήταν Ασιάτες.

Στη μήνυση περιέχονται και τα τεστ DNA που επιβεβαιώσουν ότι τα παιδιά δεν έχουν σχέση με το ζευγάρι, το οποίο παραιτήθηκε της κηδεμονίας των παιδιών.

Η κλινική δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, που δεν κατονομάζεται, κάνει λόγο για «ντροπή και ταπείνωση», αφού μετά από χρόνια προσπαθειών να κάνει παιδί, ξόδεψε πάνω από 100.000 δολάρια στην κλινική, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων, των εξετάσεων, των μετακινήσεων και άλλων εξόδων.

Η εξωσωματική είναι διαδικασία γονιμοποίησης του ωαρίου έξω από το σώμα της γυναίκας και η εμφύτευσή του σε αυτό.

Στη μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη, κατηγορούν την κλινική, δύο άνδρες που αναγνωρίζονται ως ιδιοκτήτες της και διευθυντές της για κακή ιατρική πρακτική και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής διαταραχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα μωρά γεννήθηκαν στις 30 Μαρίου, με το ζευγάρι να παθαίνει το πρώτο σοκ όταν είδε ότι ήταν αγόρια, ενώ είχαν ενημερωθεί από την κλινική ότι δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρσενικά έμβρυα, ενώ καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι γιατροί διέψευδαν τους υπερήχους, στους οποίους φαινόταν ότι ήταν αγόρια.

Επιπλέον, εκτός του ότι τα παιδιά δεν ήταν δικά τους, δεν ήταν και συγγενείς μεταξύ τους.

Η κλινική στην ιστοσελίδα της κάνει λόγο για υπηρεσίες «στον υψηλότερο βαθμό προσωποποιημένης φροντίδας με την υψηλότερη αίσθηση καθήκοντος»…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ