Πολιτική

10 Ιουλίου 2019 18:27

Ο Σταμάτης Μαλέλης πήρε “διαζύγιο” από την Φώφη Γεννηματα και το ΚΙΝΑΛ

Text to Speech

Τι προκάλεσε τη ρήξη ανάμεσα στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και τον Γραμματέα Επικοινωνίας…

Ο Σταμάτης Μαλέλης πήρε “διαζύγιο” από την Φώφη Γεννηματα και το ΚΙΝΑΛ

“Τίτλοι τέλους” στη σχέση του Σταμάτη Μαλέλη με το Κίνημα Αλλαγής…  Ο πρώην, πλέον, γραμματέας επικοινωνίας, επικαλείται «διάσταση απόψεων», με την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.    

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαλέλη:

“Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, κ. Φώφη Γεννηματά . Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες . Η διάσταση απόψεων και  προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κ. Γεννηματά όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση , με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα  να προστατεύσει την κοινωνία ,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος .

Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους , και το Κίνημα πρέπει να είναι είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες  απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις  που οδήγησαν το Κιναλ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου  θα την ασκήσω στα όργανα του Κόμματος

Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις  οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω”.