Κοινωνία

22 Ιουλίου 2019 21:31 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιουλίου 2019 22:42

Επέστρεψαν στο… “φυσικό τους περιβάλλον” οι δραπέτες της Κασσάνδρας (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τους ισοβίτες “καλλιεργητές” κάνναβης.

Επέστρεψαν στο… “φυσικό τους περιβάλλον” οι δραπέτες της Κασσάνδρας (εικόνες)
-

Τις “γνώσεις” που απέκτησαν στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας φαίνεται πως θέλησαν να εκμεταλλευτούν οι δύο Αλβανοί δραπέτες που εντοπίστηκαν, βαριά οπλισμένοι, να επιτηρούν χασισοφυτεία που εκτεινόταν σε τρία επίπεδα, ενώ εντός αυτής υπήρχαν και καταλύματα των καλλιεργητών..

Μετά από δυναμική επέμβαση της Αστυνομίας, κατά την οποία οι δράστες, 30 και 31 ετών. προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, χωρίς να τους αφήσουν περιθώριο χρήσης των όπλων τους.

Κάνναβη

Κάνναβη

Συγκεκριμένα από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν:

  • πολεμικό τυφέκιο, τύπου Kalashnikov, με (28) φυσίγγια στην γεμιστήρα του,
  • δυο πιστόλια, με (14) και (9) φυσίγγια στις γεμιστήρες τους, καθώς και
  • δύο χειροβομβίδες.

Κάνναβη

Από τη φυτεία εκριζώθηκαν συνολικά (837) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (2,50) μέτρων, ενώ επίσης κατασχέθηκαν (2) σάκοι που περιείχαν (6) κιλά και (640) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, όπως επίσης κινητά τηλέφωνα, διάφορα τρόφιμα και αντικείμενα χρήσης και επιβίωσης των καλλιεργητών.

Κάνναβη

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα, οι δύο συλληφθέντες ήταν δραπέτες φυλακών. Αναλυτικότερα είχαν δραπετεύσει την 16-07-2019, από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ