Κοινωνία

25 Ιουλίου 2019 14:25 Τελευταία ενημέρωση : 25 Ιουλίου 2019 22:39

Ανατροπή με τον δράστη της δολοφονίας στο Περιστέρι

Text to Speech

Ταυτοποιήθηκε το θύμα της δολοφονίας. Νέα στοιχεία προκύπτουν από την ανάλυση των βίντεο που εξετάζει η ΕΛΑΣ.

Ανατροπή με τον δράστη της δολοφονίας στο Περιστέρι

Ανατρέπονται τα έως τώρα δεδομένα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το θύμα είναι ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι διωκτικές αρχές στη διάθεσή τους, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά ένας άγνωστος άνδρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος, πυροβόλησε τον 25χρονο και άρχισε να τον χτυπά με το όπλο στο κεφάλι, ενώ φρόντισε να καθησυχάσει και τους θαμώνες του καταστήματος, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, έχει αποτυπωθεί όλο το άγριο έγκλημα και η εικόνα του δράστη.

Παράλληλα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ εξετάζεται ο γεμιστήρας του όπλου που βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και αναμένονται  σημαντικά στοιχεία DNA.

Ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το μαγαζί με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ