Αθλητικά

11 Αυγούστου 2019 18:18

Ο Σαλάχ φωτογραφήθηκε με ανήλικο που έσπασε τη μύτη του για να τον δει (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Το μέγεθος του αστεριού το έδειξε ο κορυφαίος παίκτης του Λίβερπουλ, όταν…κυνηγήθηκε από παιδιά.

Ο Σαλάχ φωτογραφήθηκε με ανήλικο που έσπασε τη μύτη του για να τον δει (εικόνες)
-

Είναι γνωστή η αγάπη πολλών φιλάθλων για τους πρωταγωνιστές των γηπέδων, όπως και οι ακραίοι τρόποι έκφρασής της.

Πολλές φορές, μάλιστα, οι φίλαθλοι «τυφλώνονται» από αυτήν την αγάπη, όπως έπαθε και ένας 11χρονος, που είδε μπροστά του τον Μο Σαλάχ.

Το αγόρι περπατούσε στο δρόμο μαζί με τον 10χρονο αδελφό του, όταν είδαν ξαφνικά το αυτοκίνητο του Μο Σαλάχ και έσπευσαν να πάρουν λίγη από τη ..λάμψη του.

Τα δύο αδέλφια άρχισαν να τρέχουν, με αποτέλεσμα ο 11χρονος να πέσει πάνω σε στύλο φωτισμού και να βρεθεί.. μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο.

Το παιδί έσπασε τη μύτη του, όμως ο αστέρας της Λίβερπουλ είδε το σκηνικό, έκανε επί τόπου και επέστρεψε για να δει ότι τα παιδιά είναι εντάξει.

«Τηλεφωνούσαμε στο ασθενοφόρο όταν είδαμε τον Μο να έρχεται κοντά μας για να δει ότι είναι εντάξει», περιέγραψε ο πατέρας του 11χρονου Λούις, για να συνεχίσει:

«Τα παιδιά ούρλιαζαν με ενθουσιασμό μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο και ο μικρός έτρεξε και τον αγκάλιασε. Ήταν απολογητικός και πρόσεξε πολύ τα παιδιά, ενώ τα έκανε να νιώσουν πολύ όμορφα».

Ο Σαλάχ έβγαλε φωτογραφίες με καθένα από τα δύο αγόρια, προτού το μεγαλύτερο μπει στο ασθενοφόρο…

Μο Σάλαχ - Liverpool - Λίβερπουλ - οπαδός

Όπως εξήγησε ο πατέρας των αγοριών, τα μικρά είχαν περάσει όλο το καλοκαίρι στις ακαδημίες της Λίβερπουλ κι «έσκαγαν» να γνωρίσουν τα είδωλά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Σαλάχ όμως ήταν ο αγαπημένος τους και όπως είπε ο πατέρας, θα το πέρναγαν όλο από την αρχή αν ήταν να τον ξαναδούν. Μαζί και το νοσοκομείο.

«Ο Μο είναι στα αλήθεια κορυφή. Είναι διεθνής αστέρας και δεν είχε ανάγκη να σταματήσει. Είμαστε ευγνώμονες που το έκανε», κατάληξε ο πατέρας των πιο ευτυχισμένων παιδιών της Αγγλίας….