Ζώδια

13 Αυγούστου 2019 08:27

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Text to Speech

Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και μπαίνουμε σε μία περίοδο που καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε κάποιες αλλαγές που συνέβησαν πρόσφατα.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Κριός: Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο και τους επόμενους μήνες θα σας δοθεί τουλάχιστον μία δυνατή ευκαιρία για να εκτιμήσετε αλλιώς κάποια πράγματα στη  ζωή σας. Ναι, η κλασσική συνταγή του “χάνω κάτι, για να το εκτιμήσω” είναι πολύ πιθανή το επόμενο διάστημα και εννοείται ότι μιλάμε για ανθρώπους ή έννοιες που θεωρούμε δεδομένα στη ζωή μας. Το τι έχει αξία και τι όχι είναι κάτι που θα αποδειχτεί πολύ σχετικό στη συνέχεια. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί μπορεί μια κακή στιγμή να σας ρίξει στον άσο.

Ταύρος: Κι αν η αλλαγή είναι κάτι επώδυνο για έναν Ταύρο, η αλλαγή στην αλλαγή τί μπορεί να είναι; Δεν ξέρω, αλλά θα το μάθουμε σύντομα κι εγώ κι εσείς, αφού το γύρισμα του Ουρανού σε ανάδρομη πορεία θα φέρει νέες αλλαγές στη ζωή σας, ακόμη και σε δεδομένα που μπορούν να μετρούν ίσως ελάχιστους μήνες ζωής. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να σκεφτείτε πράγματα που άλλαξαν στη ζωή σας από τον Μάιο μέχρι το Νοέμβριο του ’18 και από τον φετινό Μάρτιο και μετά που πέρασε οριστικά στο ζώδιο σας. Πάντως δείτε τη σαν μια περίοδο που θα μπορέσετε να διορθώσετε κάποιες λάθος επιλογές.

Δίδυμοι: Με τον Ουρανό να γυρνάει ανάδρομος στον Ταύρο, αν μέχρι τώρα πίστευες ως γνήσιος Δίδυμος ότι έχεις 2 εαυτούς, να ξέρεις ότι καθένας από αυτούς θα ανακαλύψει ακόμα έναν. Άρα 2 που πίστευες και άλλοι 2 αυτοί 4!!! Ναι, μιλάμε για μια περίοδο απόλυτης τρέλας και ας μην κοροϊδευόμαστε το εννοώ και κυριολεκτικά, συγγνώμη...! Κατά τ' άλλα να είσαι έτοιμος για ξαφνικές αποκαλύψεις που μπορεί να πονέσουν αρκετά και θα σε κάνουν να αμφισβητήσεις την αξία κάποιων ανθρώπων στη ζωή σου που ως τώρα μπορεί να τους είχες ψηλά.

Καρκίνος: Αλλαγή πορείας και πάλι και το ξέρω ότι είναι πιο δύσκολο για κάποιον που πηγαίνει με το πλάι και που πριν προλάβει να φτάσει κάπου αναγκάζεται να λοξοδρομήσει, αλλά τί να σου κάνω κι εγώ; Το θέμα είναι να έρθεις σε επαφή με τα “θέλω” σου, γι' αυτό σου συμβαίνουν όλα αυτά. Βρες τι πραγματικά σε γεμίζει και κυνήγα το! Βάλε στόχους και προσπάθησε να μείνεις πιστός σε αυτούς, για να έχεις το χρόνο να καταλάβεις αν σε γεμίζουν. Αν κάθε φορά που απογοητεύεσαι οπισθοχωρείς είναι λογικό να μη φτάσεις πουθενά.

Λέων: Πώς πάμε Λιονταράκια; Φαντάζομαι από το Μάρτη που πέρασε ο Ουρανός στον Ταύρο και μετά τις έχεις κάνει κι εσύ τις αλλαγούλες σου... Αν έχεις αντισταθεί και παλεύεις με νύχια και με δόντια να μείνεις σε μια δουλειά που σε πιάνει ζαλάδα το πρωί που σηκώνεσαι επειδή σκέφτεσαι το πως θα περάσει κι αυτή η μέρα ή διατηρείς μια προβληματική σχέση φοβούμενος να ανοίξεις το στόμα σου και να μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν κάτσε και περίμενε να δεις που θα βρεθείς τώρα που ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος. Ακούγεται απειλητικό, το ξέρω, αλλά αφού έτσι δουλεύει...

Παρθένος: Με τον Ουρανό από τον Ταύρο η ζωή αλλάζει και κάθε αλλαγή έχει μέσα της ένα κομμάτι που πονάει. Όμως έστω κι αν αυτό που προτάσεις είναι η λογική σου, προκειμένου να αμυνθείς και να προστατευτείς, το νιώθεις ότι είναι για το καλό σου. Ίσως μάλιστα νομίζεις ότι είναι ένας δρόμος που θα τον ακολουθήσεις και πρέπει να μη γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω. Τώρα με τον Ουρανό ανάδρομο θα καταλάβεις ότι είναι ανθρώπινο και τα συναισθήματα σου να δεις και να κοιτάξεις πίσω, γιατί πάντα θα σε βοηθάει να θυμάσαι από που ξεκίνησες.

Ζυγός: Με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο όσο κι αν προσπάθησες να αγιάσεις το προηγούμενο διάστημα οι προσπάθειες σου μπορεί να πέσουν στο κενό. Από τη μία ενδεχόμενες κρυφές ερωτικές υποθέσεις που μπορεί να προέκυψαν επανέρχονται όχι απλά για να σε βάλουν στον πειρασμό, αλλά και για να σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πόσο δυνατά και αληθινά είναι τα συναισθήματα σου για τον άνθρωπο σου. Από την άλλη μπορεί να δεις να σου βγαίνουν καταπιεσμένα συναισθήματα. Τέλος, είναι καλή περίοδος για να διεκδικήσεις (ξεχασμένα) χρωστούμενα.

Σκορπιός: Η επόμενη περίοδος με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο είναι πολύ σημαντική και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς αν θέλεις να απαλλαγείς από σχέσεις και καταστάσεις γενικότερα που μπορεί να νιώθεις εγκλωβισμένος. Αν περιμένεις από τους άλλους να σε απαλλάξουν το τίμημα μπορεί να σου πέσει πιο βαρύ απ' όσο μπορείς να φανταστείς αυτή τη στιγμή, που δεν  μπορείς... Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις ότι έχεις αξιολογήσει λάθος κάποιους ανθρώπους και ίσως τους δεις με άλλο μάτι...

Τοξότης: Ο Ουρανός που από σήμερα θα κινείται ανάδρομος στον Ταύρο θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποστασιοποιηθείς από τη δουλειά σου. Ενδεχομένως να θελήσεις ακόμα και να παραιτηθείς, πάντως με κάποιο τρόπο θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις ότι έχεις γίνει θύμα μιας ρουτίνας που δε σε γεμίζει πραγματικά. Από την άλλη ίσως πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία, συνήθειες, ωράρια, οτιδήποτε μπορεί να κάνεις λάθος... Σίγουρα πάντως δεν μπορείς να αδιαφορήσεις, γιατί με τον Ουρανό εκεί δε θα βαρεθώ να σου λέω ότι τα ψυχοσωματικά έρχονται “Ουρανο”-κατέβατα.

Αιγόκερως: Με τον Ουρανό να κινείται τους επόμενους μήνες ανάδρομος στον Ταύρο θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την άποψή σου για πράγματα όπως το κατά πόσο είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρεις στον κόσμο έναν απόγονο (καλά μπορεί να σου έρθει κι εκεί που δεν το περιμένεις) ή κατά πόσο ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί σε γεμίζει και σου δίνει χαρά ή είναι απλά μια λύση για να μην είσαι μόνος σε αυτή τη ζωή. Όπως και να ’χει έχεις ανάγκη να απαλλαγείς από βάρη και ευθύνες όπου μπορείς και εστιάζεις στο πως εσύ θα είσαι καλά.

Υδροχόος: Με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό να γυρίζει από σήμερα ανάδρομος στον Ταύρο επανέρχονται ζητήματα που αφορούν κυρίως τις οικογενειακές ισορροπίες, αλλά και κάποια ενδεχόμενη μετακόμιση ή αλλαγή ακόμα και χώρας. Ήδη μπορεί να έχεις καταλάβει ότι η οικογενειακή σταθερότητα που πίστευες ότι υπάρχει δεν ήταν παρά μια ψευδαίσθηση. Τα συναισθήματα ακόμα και για ανθρώπους που μπορεί να ήταν και να είναι ιεροί μέσα μας κι αυτά μπορούν να αλλάξουν. Μη φοβάσαι να τα δεις. Όπως έχεις διαπιστώσει οι ψευδαισθήσεις είναι το πρόβλημα.

Ιχθείς: Με τον Ουρανό να βρίσκεται στον Ταύρο τους προηγούμενους μήνες μπορεί να ήρθαν στη ζωή σου άνθρωποι που μέχρι πέρσι μπορεί να θεωρούσες αδιανόητο ότι θα έβρισκες σημείο επαφής. Ίσως να ήρθες πιο κοντά με ανθρώπους, όπως  ίσως τα αδέρφια σου, γιατί εσύ ο ίδιος μπόρεσες να απελευθερωθείς από κάποιες αντιλήψεις που δε σε άφηναν να τους πλησιάσεις. Τώρα που θα κινείται ανάδρομα θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ότι πιο σημαντικό από το να συντηρείς κάποιες ιδεοληψίες είναι το να αγαπάς τους άλλους γι' αυτό που είναι, όπως κι αν είναι.

Πηγή: Astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ