Κοινωνία

09 Σεπτεμβρίου 2019 17:02

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο

Text to Speech

Από αύριο και για έναν μήνα. Οι ώρες και οι δρόμοι που θα ισχύουν οι ρυθμίσεις. Τα εναλλακτικά δρομολόγια.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Φαληρικό Όρμο

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ιωάννου Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, κατά το χρονικό διάστημα από 10-09-2019 έως 09-10-2019, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

  • Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος: θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά - συνέχεια προς Λ. Συγγρού - δεξιά Αλικαρνασσού - αριστερά Νικ. Πλαστήρα - αριστερά Λαμψάκου - αριστερά Δοϊράνης - δεξιά Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα. Εναλλακτικά: θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά - συνέχεια προς Λ. Συγγρού - δεξιά Ζησιμοπούλου - αριστερά Ιάσωνος - αριστερά Αμφιθέας - Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα. 
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου: θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος - αριστερά Αφροδίτης - αριστερά Εσπέρου - Ιωάννου Φιξ. Εναλλακτικά: θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος - αριστερά Αγ. Αλεξάνδρου - Ιωάννου Φιξ. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ