Αθλητικά

10 Οκτωβρίου 2019 09:53

Παναθηναϊκός: για το πρώτο “διπλό” στη Γαλλία

Διάβασέ μου το...

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κακή τους εικόνα μακριά από το ΟΑΚΑ, που τους στοίχισε την περασμένη σεζόν, οι «πράσινοι».

Παναθηναϊκός: για το πρώτο “διπλό” στη Γαλλία
-

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και βέβαια την πρώτη μακριά από το ΟΑΚΑ, θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός, κόντρα στη Βιλερμπάν, για την 2η αγωνιστική Euroleague.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στη Γαλλία με στόχο το «δύο στα δύο» και την τοποθέτηση των βάσεων για την ανατροπή της περυσινής απογοητευτικής ευρωπαϊκής πορείας τους μακριά από το ΟΑΚΑ.

Αν μάλιστα το «τριφύλλι» πάρει το σπουδαίο «διπλό», τότε θα είναι η πρώτη φορά από τη σεζόν 2011-12 και την τελευταία του συμμετοχή σε φάιναλ φορ, που η εκκίνηση της διοργάνωσης θα τον βρει με ρεκόρ 2-0. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε στη Γαλλία συμπεριλήφθη ο Μπεν Μπέντιλ, εν αντιθέσει με τον Νίκο Παππά, που έμεινε εκτός.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Euroleague, όπως και η Βιλερμπάν, η οποία στην πρώτη αγωνιστική έκαμψε άνετα την αντίσταση του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς, πάντως, θα παραταχθεί απέναντι στους «πράσινους» με αρκετές απουσίες, καθώς ο Έιντριαν Πέιν (επιπεφυκίτιδα) δεν θα ενισχύσει τη γραμμή ψηλών της ομάδας, από την οποία θα απουσιάζουν οι επίσης τραυματίες Έντουϊν Τζάκσον και Σαρλς Καουντί. Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ, Τεό Μαλεντον.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λοτερμόσερ, Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Ντένις Χαντζίτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ