Αθλητικά

27 Οκτωβρίου 2019 07:16

Επική γκάφα: Πανηγύριζαν γκολ που δεν μπήκε ποτέ και οι αντίπαλοι σκόραραν (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Δείτε τη φάση που θα μείνει στα highlights της φετινής χρονιάς ως ένα από τα πιο περίεργα γκολ που σημειώθηκαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Επική γκάφα: Πανηγύριζαν γκολ που δεν μπήκε ποτέ και οι αντίπαλοι σκόραραν (βίντεο)
-

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν οι ποδοσφαιριστές της Σλάβεν Μπελούπο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χάιντουκ Σπλιτ για το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Στο 73ο λεπτό του ματς, με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της Χάιντουκ, οι φιλοξενούμενοι είχαν μία “χρυσή” ευκαιρία να φθάσουν στην ισοφάριση. Ο τερματοφύλακας Γιόσιπ Πόσαβετς μπλοκάρει εύκολα την μπάλα σε μία σέντρα, αλλά κάνει ένα αβίαστο λάθος… Η μπάλα στρώνεται σε αντίπαλο επιθετικό, ο οποίος επιχειρεί να τον “κρεμάσει” με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Ο γκολκίπερ της Χάιντουκ τρέχει πίσω στο τέρμα και με υπερένταση καταφέρνει να αλλάξει την πορεία της μπάλας, η οποία σταματάει στο δοκάρι την ώρα που ο τερματοφύλακας καταλήγει μέσα στα δίχτυα, τραντάζοντας την εστία.

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ - ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ - ΓΚΟΛ

Ένας αμυντικός των γηπεδούχων απομακρύνει την μπάλα, με ένα δυνατό βολέ… Όμως, σχεδόν οι μισοί παίκτες της Σλάβεν Μπελούπο έχουν πιστέψει πως μπήκε γκολ και πανηγυρίζουν στη σέντρα. Ακόμη και το σκορ στους τηλεοπτικούς δέκτες δείχνει προς στιγμήν 1-1, ενώ ο γκολκίπερ Αντόνιο Γέζινα έχει φτάσει μέχρι τον πάγκο για να πανηγυρίσει με τον προπονητή.

Φυσικά, οι ποδοσφαιριστές της Χάιντουκ Σπλιτ δεν χάνουν την ευκαιρία να παραβιάσουν την ανυπεράσπιστη εστία των αντιπάλων τους. Όταν πια ο τερματοφύλακας της Σλάβεν Μπελούπο συνειδητοποίησε πως ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά, ήταν αργά για να προλάβει τον Γιόσιπ Γιουράνοβιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

Με τη νίκη αυτή, η Χάιντουκ Σπλιτ “σκαρφάλωσε” προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 27 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (που έχει όμως δύο ματς λιγότερα).

Για την Σλάβεν Μπελούπο αυτή ήταν η 9η ήττα σε 13 αγώνες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με 10 βαθμούς.