Κοινωνία

08 Νοεμβρίου 2019 13:58

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε ψιλικατζίδικο

Διάβασέ μου το...

Τις κινήσεις σπείρας που είχε ρημάξει καταστήματα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε ψιλικατζίδικο
-

Σπείρα διαρρηκτών ρήμαξε καταστήματα στην περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Οι δράστες, τρεις φορές προσπάθησαν να εισβάλλουν σε ψιλικατζίδικο, σπάζοντας τη τζαμαρία, έφυγαν όμως με άδεια τα χέρια, αφού γείτονας τους αντιλήφθηκε και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή. Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του μαγαζιού, κατέγραψε τις κινήσεις τους.

Είχαν σχέδιο, επιμονή, όχι όμως και την τύχη με το μέρος τους. Τρεις φορές προσπάθησαν να μπουκάρουν σε κατάστημα ψιλικών οι διαρρήκτες, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο. Έσπασαν με λοστούς τη τζαμαρία, οι φωνές γείτονα που τους αντιλήφθηκε όμως τους έκανε να το βάλουν στα πόδια.

Οι …ποντικοί επέστρεψαν στο μαγαζί δεύτερη φορά. Άδειασαν τον κάδο απορριμμάτων για να βάλουν μέσα τη λεία τους, τα παράτησαν όμως και πάλι καθώς ο γείτονας του καταστηματάρχη, απείλησε να κατέβει με την καραμπίνα του.

Ούτε την τρίτη φορά όμως μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους. Ο γείτονας είχε πλέον κατέβει στο δρόμο, κι έτσι οι διαρρήκτες έγιναν καπνός. Χτύπησαν όμως σε άλλη γειτονιά την ίδια περιοχή και κατάφεραν να ανοίξουν άλλα δυο καταστήματα.

«Όπως φαίνεται και στα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ο ένας δράστης φορούσε λευκή κουκούλα, γεγονός που αποδεικνύει ότι διέπραξαν και τις υπόλοιπες διαρρήξεις στην περιοχή»

Το όχημα που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, εντοπίστηκε από τις αρχές στην περιοχή, καμένο και διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ