Υγεία - Περιβάλλον

15 Ιανουαρίου 2020 08:15 Τελευταία ενημέρωση : 15 Ιανουαρίου 2020 14:01

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: ασθενής βρήκε σκουλήκι στο φαγητό του

Διάβασέ μου το...

Μπιφτέκι με... σκουλήκι σέρβιραν σε ασθενή της καρδιολογικής! Πώς αντέδρασε η έκπληκτη γυναίκα;

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: ασθενής βρήκε σκουλήκι στο φαγητό του
-

Έκπληκτη έμεινε μια ασθενής στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όταν αντίκρυσε ένα σκουλήκι μέσα στο μπιφτέκι που της σέρβιραν για μεσημεριανό!

Η γυναίκα νοσηλευόταν στην Καρδιολογική Κλινική και σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν αντίκρυσε το σκουλήκι στο πιάτο της.

Άμεσα ενημέρωσε την προϊσταμένη του τμήματος και εκείνη με τη σειρά της τη Διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου, έχει διαταχθεί η διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Επίσης έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρμόδιες κρατικές αρχές, ενώ καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής.

«Κατόπιν της οικείας αναφοράς διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου 2020, ημέρα κατά την οποία ορκίσθηκε ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου, ενώπιον του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, ενώ ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του την επόμενη ημέρα δηλαδή την 8η Ιανουαρίου 2020.

Σκουλήκι - μπιφτέκι

Σκουλήκι - μπιφτέκι

έγγραφο - σκουλήκι - φαγητό

Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας - σκουλήκι