Αθλητικά

29 Ιανουαρίου 2020 13:17

Ανακοίνωσε τον Χασάν ο Ολυμπιακός

Διάβασέ μου το...

Τι προβλέπει το συμβόλαιο της "επιστροφής" του Αιγύπττιου στο λιμάνι.

Ανακοίνωσε τον Χασάν ο Ολυμπιακός
-

Ολοκληρώθηκε η επιστροφή του Αχμέντ Χασάν στον Ολυμπιακό, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα η μεταγραφή του. Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός της Μπράγκα θα παίξει ως δανεικός για έξι μήνες στους Πειραιώτες, ενώ στη συμφωνία αναμένεται να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι, το ύψος της οποίας θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός (26 ετών) θα φορέσει για δεύτερη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την περσινή του παρουσία στην ομάδα μας. Στις πρώτες του δηλώσεις, είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ανυπομονώ να σας δω στο Καραϊσκάκη και να νιώσω τη στήριξή σας! Θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα!».

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταγραφες και απο άλλους συλλόγους

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα, που διέκοψε τον δανεισμό του στον Πανιώνιο, για να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ενας παίκτης, που ο κ Κούγιας είχε μαζί του από την ηλικία των 15 ετών και που ολοκληρώθηκε σαν μεγάλος παίκτης στην ομάδα μας, επιστρέφει στη ΑΕΛ δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού προηγουμένως με δική του απαίτηση διέκοψε τον δανεισμό του στον Πανιώνιο. Τον Γιάννη Μασούρα δεν χρειάζεται να τον συστήσει η ΑΕΛ στους οπαδούς μας, αφού όλοι τον γνωρίζουν και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για έξοδο στην Ευρώπη.»

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του τερματοφύλακα, Χεσούς Φερνάντεθ, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, που αγωνιζόταν στην Κλουζ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από την Ρεάλ, αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας Ζεσούς Φερνάντεθ, αποκτήθηκε με δανεισμό από την Κλουζ έως τον Ιούνιο του 2020. Ο αριθμός που επέλεξε για τη φανέλα του είναι το 88».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ