Κόσμος

30 Σεπτεμβρίου 2020 20:36

Αμερικανικές εκλογές 2020: το πρώτο debate Τραμπ - Μπάιντεν (υπότιτλοι)

Διάβασέ μου το...

Δείτε με υπότιτλους, την τηλεμαχία των δύο υποψηφίων για το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ που μετέδωσε ζωντανά ο ΑΝΤ1, τα ξημερώματα, με παράλληλη μετάφραση.

Αμερικανικές εκλογές 2020: το πρώτο debate Τραμπ - Μπάιντεν (υπότιτλοι)
-

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών με το κύρος, την αξιοπιστία και τη μαχητικότητά του, ο ΑΝΤ1 δηλώνει το "παρών" σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ειδησεογραφίας και εκτός συνόρων.

Σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, ο ΑΝΤ1 μετέδωσε στις 04:00, ζωντανά και με ταυτόχρονη μετάφραση, την πρώτη τηλεοπτική προεκλογική αναμέτρηση των Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν για την 59η προεδρική εκλογή των Η.Π.Α., στις 3 Νοεμβρίου.

Ανταποκρινόμενος στο αυξημένο ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τις ανάγκες όλων για πλήρη και σφαιρική ενημέρωση, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει την τηλεμαχία των διεκδικητών του Λευκού Οίκου και με υπότιτλους.  

 

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά και με ταυτόχρονη μετάφραση, όλες τις τηλεοπτικές προεκλογικές αναμετρήσεις για την 59η προεδρική εκλογή των Η.Π.Α., στις 3 Νοεμβρίου.

Μετά απο την σημερινή προεκλογική αναμέτρηση των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ - Τζο Μπάιντενακολουθούν 3 live τηλεοπτικές προεκλογικές «μονομαχίες» των υποψηφίων για την αμερικανική προεδρία και αντιπροεδρία:

  • Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψηφίων για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς - Καμάλα Χάρις.
  • Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ - Τζο Μπάιντεν.
  • Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου από τις 04:00 έως τις 05:30 των υποψήφιων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ - Τζο Μπάιντεν

Στον δρόμο για τις αμερικανικές εκλογές, ο ΑΝΤ1 μαζί με το δημοσιογραφικό και τεχνικό του δυναμικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για την πιο έγκυρη και έγκαιρη καταγραφή των εξελίξεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ