Αθλητικά

10 Ιανουαρίου 2021 07:45 Τελευταία ενημέρωση : 10 Ιανουαρίου 2021 15:50

Ρεάλ Μαδρίτης: Κόλλησε στο… χιόνι κόντρα στην Οσασούνα

Διάβασέ μου το...

Μέσι και Γκριεζμάν χάρισαν το “τρίποντο” στην Μπαρτσελόνα, που αναρριχήθηκε στην 3η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κόλλησε στο… χιόνι κόντρα στην Οσασούνα
-

Το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας, που δεν επέτρεψε στην πτήση των Βάσκων να προσγειωθεί στη Μαδρίτη, όμως η Ρεάλ δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε αυτή τη συγκυρία για να προσπεράσει (έστω και με τρία ματς παραπάνω) τη συμπολίτισσά της.

Οι «μερένγκες» έμειναν στο 0-0 με την προτελευταία Οσασούνα στην Παμπλόνα (σε ένα ματς που διεξήχθη κυριολεκτικά την ύστατη ώρα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που είχε καλύψει όλο το γήπεδο). Η Ρεάλ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και πλέον η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία (όταν δώσει και τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της) να ξεφύγει πάρα πολύ απ’ όλους τους διώκτες της.

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα, σε μία από τις - σπάνιες φέτος – “παραστάσεις” της, επιβλήθηκε 4-0 της Γρανάδα στην Ανδαλουσία κι ανέκτησε την τρίτη θέση της κατάταξης. Το ματς πήγε να “στραβώσει” αρχικά για τους “μπλαουγκράνα”, όμως ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ του Πουέρτας μόλις στο 2ο λεπτό και στο 12' ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μέσι, ο οποίος σκόραρε στο 35' και στο 42' (το δεύτερο με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και “καθάρισε” το παιχνίδι, πριν διαμορφώσει το τελικό 4-0 ξανά ο Γκριεζμάν στο 63'.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ