Κοινωνία

29 Ιουνίου 2021 07:29 Τελευταία ενημέρωση : 29 Ιουνίου 2021 19:22

Γλυκά Νερά - Παπαϊωαννίδης: σεβαστή η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Διάβασέ μου το...

Ποια η αντίδραση του συζυγοκτόνου στο άκουσμα της απόφασης της Εισαγγελίας για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Γλυκά Νερά - Παπαϊωαννίδης: σεβαστή η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας
-

"Καταπέλτης" για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι το σκεπτικό που διατυπώνει στην διάταξή της η Εισαγγελία Ανηλίκων, με την οποία του αφαιρείται η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας και ανατίθεται η προσωρινή επιμέλειά της στην γιαγιά της και μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς στην Αλόννησο.

Ο Συνήγορος Υπεράσπισης του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν ενημερώθηκε για την απόφαση της Εισαγγελίας.

Όπως είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης έγινε σεβαστή η απόφαση από τον εντολέα του, καθώς “το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλύτερο για το παιδί”.

Ο δικηγόρος έκανε γνωστό ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έχει τηλεφωνική επαφή με τους γονείς τουοι οποίοι καταδικάζουν την πράξη του. "Άλλωστε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος επιζητεί την τιμωρία του και καταδικάζει την πράξη του" ανέφερε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σχετικά με τα πλάνα που τον δείχνουν να έχει προσαρμοστεί στη φυλακή και να απουσιάζουν τα συναισθήματα ενοχής και τύψεων, ο συνήγορος υπεράσπισής του τόνισε ότι μερικές αποσπασματικές εικόνες δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτό που αισθάνεται ο πελάτης του. "Έχω μια εντελώς διαφορετική εικόνα" είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος και Παύλος: Ο βίος και το έργο των Αποστόλων

Πανελλήνιες 2021: με Αγγλικά η πρεμιέρα για τα ειδικά μαθήματα

Μαϊάμι : αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από την κατάρρευση της πολυκατοικίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ