Κοινωνία

12 Ιανουαρίου 2022 08:36

Missing alert για ανήλικες

Διάβασέ μου το...

Που και πότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη των κοριτσιών. Τι πρέπει να προσέξουν όσοι τυχόν τις εντοπίσουν, σύμφωνα με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Missing alert για ανήλικες
-

Συναγερμός έχει σημάνει από την Τρίτη, για τον εντοπισμό μιας 14χρονης και μίας 17χρονης που έχουν εξαφανιστεί.

Για την εξαφάνιση τους, σήμανε Missing alert την Τρίτη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Στις 10/01/2022, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Ιωαννίνων, η Μαρία Γ., 14 ετών και η Αλεξάνδρα Π., 17 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 11/01/2022 για την εξαφάνιση των ανήλικων και άμεσα προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν αιτήματος των ανθρώπων που τις φροντίζουν, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Μαρία Γ., έχει ύψος 1.67 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο γιλέκο, μαύρα αθλητικά παπούτσια και λευκό-γκρι φουλάρι. Η Αλεξάνδρα Π., έχει ύψος 1,62 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, πράσινο φούτερ, πράσινο μπουφάν και ροζ αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε ροζ σακίδιο πλάτης με ζωγραφισμένα ονόματα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση». Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ  και για Apple κινητά εδώ». 

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: δωρεάν rapid test την Τετάρτη σε 155 σημεία

Καιρός - “Διομήδης”: χιόνια, κρύο και ισχυροί άνεμοι την Τετάρτη

Euroleague: Η Αρμάνι πέρασε από την έδρα της Μπαρτσελόνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ