Life

19 Μαρτίου 2022 10:40

“Ελλάδα έχεις Ταλέντο”: συναρπαστικό σόου το Σάββατο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Συγκινήσεις, θαυμασμό, αναμνήσεις και εξαιρετικές ικανότητες παρελαύνουν στην σκηνή μπροστά από την κριτική επιτροπή και στις οθόνες μας.

“Ελλάδα έχεις Ταλέντο”: συναρπαστικό σόου το Σάββατο (εικόνες)
-

Συναρπαστικό, εντυπωσιακό, απλά μοναδικό! Αυτό είναι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», που έρχεται το Σάββατο με ένα επεισόδιο γεμάτο… έντονα συναισθήματα! 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 20:00, το διασημότερο σόου στον πλανήτη, θα έχει από beatbox, parkour, bodypainting μέχρι και τη Σταχτοπούτα με το γοβάκι της! 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα είναι για άλλη μια βραδιά έτοιμοι να ζήσουν το όνειρο, ενώ το Golden Buzzer αυτού του Σαββάτου το δίνουν οι απολαυστικοί Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος! 

Οι οντισιόν για το ποιος από όλους θα βρεθεί πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 50.000 ευρώ συνεχίζονται και οι συμμετέχοντες ανεβαίνουν στη σκηνή  με σκοπό να περάσουν στους φετινούς ημιτελικούς του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».  

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ - ΑΝΤ1

Ποιος θα «παίξει» με το μυαλό των κριτών και θα τους γυρίσει πίσω στα μαθητικά τους χρόνια; Ποιοι έρχονται στο σόου για να κάνουν το χατίρι της γιαγιάς τους; Ποιος θα ανεβάσει την… καψούρα του στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πώς θα αντιδράσουν οι 4 κριτές παρακολουθώντας ένα «ζωντανό» έργο τέχνης;

Μαθήματα ισορροπίας, φωνητικής, salsa και rumba στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που αυτό το Σάββατο είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ!  

#GGT

Instagram: @greecegottalent

Facebook: @GreeceGotTalent

Twitter: @GreeceGotTalent

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Senior Producer: Βασίλης Κοτρωνάρος
  • Showrunner: Περικλής Ασπρούλιας
  • Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
  • ΒοηθόςΣκηνοθέτις: Ευδοκία Χατζηιγνατιάδου
  • Αρχισυνταξία: Νίκος Νάνος
  • ΟργάνωσηΠαραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
  • ΔιεύθυνσηΠαραγωγής: Μιχάλης Στεφάνου

Ουκρανία - Μαριούπολη: οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 περιγράφουν την φρίκη του πολέμου (βίντεο)

Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ