Κοινωνία

28 Αυγούστου 2022 08:44

Μετρό: Κλειστοί 3 σταθμοί και την Κυριακή

Διάβασέ μου το...

Πως θα εξυπηρετηθεί το κοινό, στο τμήμα της γραμμής που ουσιαστικά τίθεται εκτός λειτουργίας, καθώς δεν θα λειτουργούν τρεις σταθμοί του Μετρό.

Μετρό: Κλειστοί 3 σταθμοί και την Κυριακή
-

Οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» θα παραμείνουν κλειστοί και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, όπως έχει ενημερώσει η  ΤΑ.ΣΥ. 

Η εταιρεία σταθερών συγκοινωνιών, με ανακοίνωση της, εδώ και ημέρες, ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι και την Κυριακή, η Γραμμή 3 του Μετρό θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ». 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα εξυπηρετούνται στο τμήμα  Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την  προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχώρησε ο ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των «αεροδρομιακών» συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια, στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).

Ειδήσεις σήμερα:

Ολλανδία: φονική πτώση φορτηγού σε πλήθος (εικόνες)

Απαλλαγή Ορθόδοξων μαθητών από τα Θρησκευτικά: αντιδρά η Ένωση Θεολόγων

Κορονοϊός: Νέο ορόσημο για κρούσματα και θανάτους παγκοσμίως