Κοινωνία

15 Σεπτεμβρίου 2022 08:14

Τραυματισμός στον Ηλεκτρικό: Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 της επιβάτιδας που χτυπήθηκε (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι λέει στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" η γυναίκα που τραυματίστηκε από πέτρα που έριξαν άγνωστοι στον συρμό, ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Τραυματισμός στον Ηλεκτρικό: Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 της επιβάτιδας που χτυπήθηκε (βίντεο)
-

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η επιβάτιδα συρμού του Ηλεκτρικού, που τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που πέταξε άγνωστος.

Η πέτρα ρίχτηκε από άτομο που βρισκόταν σε παρακείμενο δρόμο, με κατεύθυνση τον συρμό που εκινείτο μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο.

Τι είπε η επιβάτιδα στον ΑΝΤ1:

«Από το σταθμό της Ειρήνης και μετά προς Ηράκλειο ακούστηκε ένας θόρυβος στο τρένο και ένιωσα κάτι να με χτυπάει στο κεφάλι. Και αμέσως στο κεφάλι άρχισε να αιμορραγεί. Ψάχνανε και οι άλλοι επιβάτες να δουν τι έγινε και μία κυρία έπιασε μία πέτρα και λέει είναι η πέτρα. Κάποιος κύριος έβαλε αυτόματα το χέρι του πάνω στο κεφάλι για να σταματήσει την αιμορραγία να κρατήσουμε την αιμορραγία και κατέβηκα στο σταθμό του Ηρακλείου. Κατεβαίνοντας στο σταθμό του Ηρακλείου ήταν η σταθμάρχης ήταν και αστυνομικός εκεί πέρα όπου του ανέφερα το συμβάν. Στο σταθμό μετά από 5 με 10 λεπτά εμφανίζεται ένας κύριος και λέει στον αστυνομικό ότι είδε δύο νεαρούς, εφήβους να πετάνε πέτρες και προσπάθησε να τους κυνηγήσει. Και μάλιστα στον αστυνομικό περιέγραφε και τα ρούχα και τον ένα νεαρό.

Το μήνυμα θα ήταν ότι πρέπει κάτι να γίνει. Πρέπει να υπάρχει μία ασφάλεια. Δεν ξέρω πας στην δουλειά σου και καταλήγεις στο νοσοκομείο; Πας στην δουλειά σου, γυρνάς από την δουλειά σου και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να είσαι μέχρι τις 10 στα νοσοκομεία,11 στον ερυθρό Σταυρό; Είναι τραγικό. Και πιο πολύ εγώ ευελπιστώ μήπως το ακούσουν αυτά τα παιδιά ,γιατί ο κύριος ανέφερε πως είναι παιδιά, έφηβοι και καταλάβουν πως αυτό το παιχνίδι δεν τους βοηθά».

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ

"Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο. Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης."


Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλισσα Ελισάβετ - Λαϊκό προσκύνημα: ουρές και πολύωρη αναμονή (εικόνες)

Ψευτογιατρός: η ώρα του Εισαγγελέα για τον “Dr. Kontos”

R. Kelly: νέα καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων