Κοινωνία

14 Δεκεμβρίου 2022 17:18 Τελευταία ενημέρωση : 14 Δεκεμβρίου 2022 21:47

Κολωνός - 12χρονη: Συνελήφθη ο “Μιχάλης”

Διάβασέ μου το...

Ο περιβόητος "Μιχάλης" φέρεται ότι συνόδευε τη 12χρονη στα αυτοκίνητα ανδρών που τη βίαζαν -και της έκλεινε ραντεβού

Κολωνός - 12χρονη: Συνελήφθη ο “Μιχάλης”
-

Του Μανώλη Ασαριώτη

Συνελήφθη ο αποκαλούμενος "Μιχάλης" από την υπόθεση της 12 Χρόνης από τον Κολωνό.

Η ανακρίτρια προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του παιδιού, με πρωταγωνιστή στη φρίκη τον προσωρινά κρατούμενο 53χρονο επιχειρηματία.

Το ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια αφορά πρόσωπο που η ίδια η 12χρονη έχει κατονομάσει ως "ο Μιχάλης", το οποίο φέρεται να είχε ρόλο αντίστοιχο με τον 53χρονο στα «ραντεβού» για τα βασανιστήρια που βίωνε η ανήλικη.

Ο "Μιχάλης" έχει κατονομαστεί από το παιδί, το οποίο φαίνεται να μην τον έχει δει από κοντά, ως ο δεύτερος άνδρας που κανόνιζε συναντήσεις της φρίκης με "πελάτες", όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση. Φέρεται επίσης να έχει υποστηρίξει ότι ο 53χρονος έστελνε μηνύματα στον "Μιχάλη" προσποιούμενος την ίδια και λέγοντας πως έχει μεγάλη ανάγκη χρημάτων και ότι ο παραλήπτης των μηνυμάτων αυτών κανόνιζε ραντεβού για το παιδί με "φίλους του".

Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός, έχει ανήλικο παιδί, έβαζε "αγγελίες" της 12χρονης σε ιστοσελίδες διαφημίσεων οίκων ανοχής, ανάμεσα στους οποίους και εκείνος που φέρεται να εξέδιδαν το ανήλικο κορίτσι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και έπειτα ανακριτική αρχή.

Ειδήσεις σήμερα:

16χρονος: Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ για νέα επεισόδια εν αναμονή της απόφασης για τον αστυνομικό

Εορταστικά “καλάθια του νοικοκυριού”: Τι θα περιλαμβάνουν, ποιες αλυσίδες θα συμμετέχουν

Απόπειρα βιασμού: Χτύπησε 50χρονη και μετά της ζητούσε “ραντεβού”