Πολιτική

28 Απριλίου 2023 20:27 Τελευταία ενημέρωση : 28 Απριλίου 2023 21:55

Ελληνική Λύση: H Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος διέταξε έρευνα

Διάβασέ μου το...

Η έρευνα έρχεται μετά τις καταγγελίες πρώην βουλευτών του κόμματος για «μαύρο χρήμα».

Ελληνική Λύση: H Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος διέταξε έρευνα
-


Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλίωτης διέταξε έρευνα για όσα καταγγέλλονται για το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα καταγγελλόμενα σχετικά με τα όσα φέρεται να γίνονται στο κόμμα «Ελληνική Λύση».

Κατά συνέπεια, θα ερευνηθούν οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι βουλευτές, κ.λπ., δηλαδή ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος τους, για το εάν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Όπως είναι γνωστό από στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» έχουν κατατεθεί μηνύσεων κ.λπ., ενώ οι αποχωρήσαντες από το κόμμα βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλαν δημόσια ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα 500 ευρώ το μήνα, χωρίς αποδείξεις.

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Για το μοναδικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο δεν έχει τραπεζικό δανεισμό, δεν έχει κρυφές χρηματοδοτήσεις από ολιγάρχες, δεν έχει οποιαδήποτε άλλη πηγή εσόδων πέραν της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης και των συνδρομών των στελεχών του, στο κρατίδιο με πρωτεύουσα τη Μπογκοτά - Μαξίμου, δόθηκε εντολή ελέγχου για "δήθεν" μαύρο χρήμα. Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ, αφού πήρε την απόφαση να "ξεκληρίσει" όλη την εθνική, κοινωνική, πατριωτική παράταξη, εν όψει της εθνικής μειοδοσίας που ετοιμάζει για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, επιτίθεται με λύσσα στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου. Για άλλη μία φορά η ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων από αυτήν δήθεν ανεξάρτητων αρχών, ως εργαλείο των άθλιων κομματικών της σκοπιμοτήτων.

Μετά το ΕΣΡ τώρα αναλαμβάνει η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα(!) Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου, που πτωχεύσατε τη χώρα, κάνατε 10 δισ παράνομες απ' ευθείας αναθέσεις χωρίς να έχετε λογοδοτήσει. Η Ελληνική Λύση δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, αντίθετα επιβεβαιώνεται για όσα υποστηρίζει περί σχεδίου ανήθικης στοχοποίησής της με ηθικό αυτουργό το Μέγαρο Μαξίμου. Να είστε βέβαιοι ότι με τη δύναμη του ελληνικού λαού θα σας ελέγξουμε εμείς, μετά την 21η Μαΐου.

Υ.Γ.: Κερνάμε και ελληνικό μαύρο καφέ, με απόδειξη...!»

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ - η σύζυγός του στον ΑΝΤ1:Ήμουν πεπεισμένη ότι θα έχει θετική έκβαση (βίντεο)

Ξυλοδαρμός 11χρονου μέσα στο σχολείο: Έχασε τις αισθήσεις του, παραμένει σε νοσοκομείο

Πισπιρίγκου: “Ήταν ψυχρή και απρόσιτη” - Τι κατέθεσαν οι νοσηλεύτριες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ