Αθλητικά

05 Σεπτεμβρίου 2023 09:01 Τελευταία ενημέρωση : 05 Σεπτεμβρίου 2023 10:28

Ολυμπιακός - Ποντένσε: Επίσημη η μεγάλη επιστροφή

Διάβασέ μου το...

Ο 27χρονος εξτρέμ επιστρέφει στο Λιμάνι και "μπαίνει" και στην ευρωπαϊκή λίστα. Η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων".

Ολυμπιακός - Ποντένσε: Επίσημη η μεγάλη επιστροφή
-

Η μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός κι επίσημα!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/9) την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τη Γουλβς με μονοετή δανεισμό κι οψιόν αγοράς κι ο 27χρονος εξτρέμ γυρίζει στους Πειραιώτες μετά από 3,5 χρόνια στην Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα πρόλαβε και τη... μάχη με το χρόνο και τις προθεσμίες και δήλωσε τον Πορτογάλο εξτρέμ στην ευρωπαϊκή λίστα του για τους αγώνες των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πρώτα τη μεταγραφή του Ποντένσε στους λογαριασμούς τους στα social media, γράφοντας «...καλώς ήλθες πίσω στο σπίτι Ντάνιελ Ποντένσε, μας έλειψες Superman».

Ποντένσε: Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου

Ο Ποντένσε έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Τρίτης και γνώρισε την αποθέωση από φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα αυτή την στιγμή από όταν πήγα στην Αγγλία. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα, αλλά έτσι συνέβη. Είμαι ευγνώμων στους κ.κ. Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη που το έκαναν πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Είμαι έτοιμος και θέλω να δείξω μέσα στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου και γι' αυτό το λόγο ήθελα να έρθω εδώ. Για να δείξω και πάλι την ποιότητά μου και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel: Πυκνό χαλάζι και μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες (εικόνες)

Rapid test δωρεάν σε 178 σημεία την Τρίτη

Κακοκαιρία Daniel: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες - Σε ποιες περιοχές αναμένονται επικίνδυνα φαινόμενα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ