Αθλητικά

24 Οκτωβρίου 2023 23:11

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα

Διάβασέ μου το...

«Ψάχνουμε αυτόν που έριξε την κροτίδα και θα του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο "Γ. Καραϊσκάκης"». Αναλυτικά η ενημέρωση των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Ψάχνει τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα
-

Σε επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε πως έχει ξεκινήσει εδώ και δύο 24ωρα την αναζήτηση του ατόμου που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι της Κυριακής (22/10) με τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας στη διακοπή του αγώνα και υπογράμμισε πως θα του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κληθεί σε απολογία ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League, με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (27/10).

Αναλυτικά η ενημέρωση των Πειραιωτών:

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά από τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο "Γ. Καραϊσκάκης"».

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκίδα: Κοριοί τσίμπησαν βρέφος 5 μηνών

Πρόσφυγες: Εκατοντάδες προσλήψεις μέσω Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ

Μακρόν: Συγκρότηση διεθνούς συνασπισμού κατά της Χαμάς


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ