Κοινωνία

20 Νοεμβρίου 2023 12:20 Τελευταία ενημέρωση : 20 Νοεμβρίου 2023 13:58

Άγριο “πιστολίδι” σε μπαρ στην Αίγινα

Διάβασέ μου το...

Οι συνθήκες του περιστατικού στο νυχτερινό κέντρο και η επιμονή του "νταή" να επιστρέψει για να εκφοβίσει το προσωπικό.

Άγριο “πιστολίδι” σε μπαρ στην Αίγινα
-

Τρόμος επικράτησε τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα σε νυχτερινό κέντρο στο νησί της Αίγινας, όταν νεαρός εισέβαλε στο μαγαζί με καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα.

Όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Σπύρος Λεβιδιώτης, μεταξύ 3 και 4 τα μεσάνυχτα ομάδα τριών νεαρών φέρονται να διαπληκτίστηκαν με άλλη παρέα θαμώνων του μαγαζιού αλλά και με το προσωπικό του, το οποίο είχε παρέμβει για να καταστείλει τη διένεξη και να τους διαλύσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι τρεις άνδρες εκδιώχθηκαν από το κατάστημα, ένας όμως από αυτούς πήγε στο σπίτι του, πήρε καραμπίνα και επέστρεψε με απειλητικές διαθέσεις. Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν οι μάρτυρες, στόχευσε προς εκφοβισμό δύο φορές κατά μελών του προσωπικού, ευτυχώς όμως και τις δύο φορές στη συνέχεια έστρεψε το όπλο ψηλά και πυροβόλησε στον αέρα. Μετά από τη “δράση” του, εγκατέλειψε το χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού συνέλαβαν το νεαρό και διαπίστωσαν ότι νόμιμος δικαιούχος του όπλου ήταν ο πατέρας του. Έτσι στη συνέχεια προέβησαν σε σύλληψη και του πατέρα, με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης όπλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Με αντικλεπτικό και αλυσίδα το ελαιόλαδο στα σούπερ μάρκετ

Καλιφόρνια: Σκότωσε 27χρονη με πυροσβεστήρα και πέταξε το πτώμα της (εικόνες)

Εορτολόγιο 20 Νοεμβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ