Παράξενα

27 Μαΐου 2019 15:06

Νοτοπούλου: συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη Θεσσαλονίκη

Text to Speech

Η υποψήφια δήμαρχος που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, τερμάτισε στην 4η θέση των προτιμήσεων των ψηφοφόρων στη Θεσσαλονίκη.

Νοτοπούλου: συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη Θεσσαλονίκη

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, αφού οι εκλογείς στη Θεσσαλονίκη της έφεραν στην τέταρτη θέση.

Σε δήλωση της για το εκλογικό αποτέλεσμα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη».

Αναλυτικά η δήλωση της κυρίας Νοτοπούλου:

Μια κορυφαία εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί», που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας.

Συγχαίρω όσους τελικά περνούν στο Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών.

Εμείς, μαζί, δώσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη.

Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος.

Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη που μας εμπιστεύτηκε αναγνωρίζοντας τα καθαρά λόγια και μοιράστηκε μαζί μας το όραμά μας για μια Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Μητρόπολη.

Με το όραμα αυτό, με την ελπίδα που γεννήσαμε στην πόλη και με τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη.

Ευχαριστώ προσωπικά και από καρδιάς όσους και όσες μας στήριξαν.

Προχωράμε Μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ