Δωδεκανήσα

13 Απριλίου 2021 16:31

Κορονοϊός – Ρόδος: Τι λένε οι τουρίστες για τις διακοπές-πείραμα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Οι τουρίστες απαγορεύεται να βγουν στην παραλία αλλά θα έχουν στη διάθεσή τους τις πισίνες και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Κορονοϊός – Ρόδος: Τι λένε οι τουρίστες για τις διακοπές-πείραμα (εικόνες)
-

Στη Ρόδο έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας 187 Ολλανδοί, ηλικίας 18-70 ετών, ως μέρος ενός «πειράματος» για το άνοιγμα της φετινής τουριστικής περιόδου. 

Οι 187 Ολλανδοί συμμετέχουν στο σχέδιο της Sunweb, σε συνεργασία με την Ολλανδική κυβέρνηση για «διακοπές υπό δοκιμή».

Όλοι οι επιβάτες έχουν προσκομίσει αρνητικό μοριακό τεστ για κορονοϊό και θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα μέσα σε κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου στην πόλη της Ρόδου, όπου και θα διαμείνουν για μία εβδομάδα. 

Ωστόσο απαγορεύεται να βγουν στην παραλία αλλά θα έχουν στη διάθεσή τους τις πισίνες και τα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

ΡΟΔΟΣ - ΑΦΙΞΗ - ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

«Είναι πολύ περίεργο να βρίσκομαι στη Ρόδο»

Στο ολλανδικό πείραμα που πραγματοποιείται σε θέρετρο στη Ρόδο αναφέρεται σε δημοσίευμα του ο Guardian, με τους Ολλανδούς τουρίστες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι, έστω και με αυτό το είδος δοκιμαστικών διακοπών. 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη» δήλωσε η 25χρονη Έιμι Σμούλντερς, γραφίστρια που ταξίδεψε με την αδερφή της, χαμογελώντας κάτω από την μάσκα της καθώς περίμενε τις αποσκευές της στη Ρόδο. «Είναι πολύ περίεργο να βρίσκομαι εδώ, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που ήρθα για διακοπές».

ΡΟΔΟΣ - ΑΦΙΞΗ - ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

«Δεν έχω πισίνα στο σπίτι και παμπ για να πίνω μπίρα»

Καθώς η πτήση τους από το Άμστερνταμ έφτασε στο αεροδρόμιο της Ρόδου, τα ελληνικά ΜΜΕ περίμεναν για δηλώσεις. «Δεν έχω πισίνα στο σπίτι και παμπ για να πίνω μπίρα… οπότε αυτό είναι πολύ καλύτερο» δήλωσε στις κάμερες ένας νεαρός άνδρας, ερωτηθείς για τους περιορισμούς. 

Μια νεαρή γυναίκα παρέα με άλλες δύο φίλες της, δήλωσε πως στην χειρότερη περίπτωση, θα περνούσε την εβδομάδα στην πισίνα «με το φουσκωτό φλαμίνγκο μου και ένα κοκτέιλ στο χέρι».

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία Καραϊβάζ: η “ομάδα κρούσης” για τον εντοπισμό των εκτελεστών

Κορονοϊός - Εμβόλιο Johnson & Johnson: αναφορές για θρομβώσεις και “μπλόκο” στις ΗΠΑ

Η Κατερίνα Στικούδη για το YFSF και το bestofyou.gr (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO