Αχαΐα

28 Μαρτίου 2022 11:32

Νεκρά αδέλφια στην Πάτρα - Λέων: Η νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή για ασφυξία

Διάβασέ μου το...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ των θανάτων των τριών παιδιών. Η νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων και η κατάσταση της οικογένειας.

Νεκρά αδέλφια στην Πάτρα - Λέων: Η νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή για ασφυξία
-

Όλες οι εξελίξεις στο "θρίλερ" των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό".

Αρχικά η εκπομπή αναφέρθηκε στη νέα ανάρτηση «βόμβα» του ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. Ο ιατροδικαστής, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα του θανάτου των τριών παιδιών έδωσε νέα διάσταση στο θρίλερ.

Όπως αναφέρει στη ανάρτησή του, «διαβάζω ένα επιστημονικό άρθρο όπου σε περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών σε παιδί το βασικό εύρημα που υπήρχε ήταν υποξαιμική-ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια».

Υπενθυμίζεται οτι η Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που πέθανε τον Ιανουάριο είχε σοβαρή εγκεφαλοπάθεια.

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Φλαμής μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά για την υπόθεση. Από εντάλματα σύλληψης μέχρι κρυφές προσαγωγές και καταθέσεις. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.και πρόσθεσε ότι η Αστυνομία, μετά από εντολή της Εισαγγελίας Πατρών, διενεργεί προκαταρκτική. Μια έρευνα χωρίς κατηγορούμενο, με συγκεκριμένες κατευθύνσεις, λήψη συγκεκριμένων καταθέσεων και όταν ολοκληρωθεί θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Εντάλματα φυσικά δεν μπορούν να εκδοθούν, προσαγωγές και συλλήψεις δεν μπορούν να γίνουν εκτός και αν υπάρξει ομολογία ή κάποιο αδιάσειστο στοιχείο που να οδηγεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, κάτι που στην παρούσα φάση δεν υπάρχει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί πόλεων

Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test σε 159 σημεία τη Δευτέρα

Όσκαρ: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO